Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

2013-02-28

Idag har jag städat,haft ett gött benpass,Felix gjorde så att jag svimmade i skolan haha,flabbat (standard) gjort en kullerbytta och landat på nacken vilket gjorde fett ont,hängt i ringar på idrotten alldeles för länge så att det började blöda i mins händer. Går bra!
Var mysigt väder ute och då blir jag också mysig nä men blir happy. Ska göra lite spanska,mina ögon anstränger sig just nu som fäään så borde sova. Drömde btw världens äckligaste hemskaste och verkligaste dröm inatt. Tacka gud att jag fortfarande lever.


Happy.

2013-02-27

Sitter här och stor bölar. Min syster Jennifer skrev en stor text till MIG på sin stora blogg. En text bara ägnad till MIG liksom mig av allt och alla. Om hur mycket hon älskar mig,att hon och mina andra systrar försöker ställa upp för mig i svåra tider osv. Så jävla fint skrivet och började gråta efter första meningen. För det finns liksom inte för mig att någon skulle skriva så-till mig. Att någon tänker på mig,att någon bryr sig så pass mycket så att dem gör en sådan sak. Det finns liksom inte. Så liksom bara händer detta,blir helt chockad. Kanske bryr dem sig ändå? Kanske betyder jag verkligen allt? Är så lycklig med min familj.

www.juennifer.com


Miss the times when things were fine,it's all broken now.

2013-02-27

Ligger nerbäddad i sängen och ser vänner,standard. Men just nu är det här jag tycker om som mest! Ska sova tidigt ikväll,känner att jag behöver det jauuu. Imorgon har vi 4 lektioner innan maten. Killlll me🔫.


Put myself first and makes the rules as i go.

2013-02-27

Tjäna. Ska början med el espanol nu,innan så hade jag preciiiis gått in i duschen så ringer min mobil. Vad är oddsen på det egentligen? Svarade dock inte,vadfan jag duschade liksom. Det står att det ska bli runt 4grader dessa dagarna som är kvar,tvekar men man kan väl hoppas att vi går mot bättre tider. Det är rediiiigt dimmigt ute,kör lite väderrapport här. Nämen tycker det är jobbig att vara ute då för det blir typ dimmigt i mina ögon. "är det såhär en blind känner sig???" snart är det maod,ska bli gott i dasen tänkte jag skriva HAHAH bara för att Sandra sade det breve mig haaaj


.___.

2013-02-27

E på väg hem nu,eller ja har nt stuckit än haha. Ska nog träffa Linnea ikväll och göra spanska innan dess. Kan alla räkneorden nu.. Good work.. Kempebra!!


Your My love your My ma cherie

2013-02-27

Gittar snart till skolan,tror det är dans i eftermiddag!! Wie. Den som äger stället svarar inte på om det är dans eller inte (bitch) så tänker gå dit endå. Värre om jag nt går dit också är det dans!
Adios


Make a wish

2013-02-26

Go dag i skolan + fick sluta halv 2! Gott! Satte oss i solen efter det,så jävla skönt.


They won't ever understand. Ed's are addictions,there's nothing You can do about it or control it. Because it controls You.

2013-02-26


I want to break free from your lies.

2013-02-25

Varit en skit go dag i skolan,haft redigt kul med Sandra. Gick "kysste" alla när jag hade tejpt på munnen,väldigt trevligt. Lät helt horny där haha.. Aja är inte på humör nu längre,är bara jävligt irriterad-vilket gör mig irriterad att jag är det. Det mesta är att jag skulle vara hemma själv hela kvällen MEN NÄ nu kommer jag inte vara det så jävla lökigt.


And yes im still running,but i still haven't found what im looking for.

2013-02-25

Måndagmorgon.. Äuff. Sjukt trött fastän vi hade sovmorgon. Ska snart gitta till skolan,ha syslöjd i 3 fkn timmar! YEY! Makes me so sad. Dansade nyss och slog i min fot i värsta feta byrån. Men vadfan det finns ju inget plats här :(


Win or learn,Never lose.

2013-02-24

Är påväg hem från dansen,där jag träffade Hedda efter tre år!! Helt sick. Haha jag bara "din röst låter annorlunda" hon bara "ja vadfan gör inte din" då vet man det var ett tag sedan sist. Dock ska träningen flyttas till onsdagar eftermiddag,jag som tyckte om denna tiden så mycket.. Men hoppas inte den nya läraren var som den gamla- väldigt självsäker (han var gay) hehe. Det var jobbigt och svårt nu första gången,men hallå förvånande?? Vad tyckte inte jag första gången jag spelade tennis då? Bara ligga i och träna som ger färdighet. Så jävla bra. Så jävla gött! Så jävla glad av att äntligen ÄNTLIGEN få dansa!! Dansade hela vägen till busshållplatsen,imorgon ska jag göra ett träningsschema som är gjort för dansen. Måste öva balans osv. Köra och köra bli bättre och bättre


17:44

2013-02-24
1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Adriana! Eller Ronja.

2. Vad kan du verkligen INTE äta? - sushi,fyfan så fakking ekligt.

3. Vilken var den senaste filmen du såg? -  sherlock holmes!! wihihi.

4. Har du bra självförtroende? -  vet inte riktigt skillnaden på självförtroende och självkänsla..så vetinte! 

5. Äger du en onepiece? -  haha ja troligt nog. den är sköön. den är najs.

6. Snusar eller röker du? -  aldrig i hela mitt liv,finns inget äckligare än folk som röker på heltid.

7. Beskriv ditt drömutseende: -  gud nej det orkar jag inte hehe. hade velat vara längre,snyggare kläder,mindre näsa,raka tänder,svartare hår,brunare kropp,smalare kinder osv.

8. Skriv namnet på någon du ser upp till: - megan fox är lite av en role model samt jennifer aniston men annars mina systrar. dem är så grymma samt min mormor.

10. Den du saknar: -  saknar några stycken,men tussen hihi.

11. Den du senast sov över hos: - linnea kanske? vet inte..

12. Vem skrev du senast med på Facebook? -  hedda och mackan

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ja typ dafauq men funderar på att ändra den igen hehe

14. Vad väljer du, godis eller chips? -  burn dricka väljer jag<3333

17. Har du rykten efter dig? Vad isåfall? - har inte den blekaste aning,har folk inget roligare för sig så låt dem

18. Din absolut sämsta egenskap: - Att jag kan vara sur för saker för länge,alltså då menar jag typ en dag om ni fattar,sånt litet. nä jag vet inte.

19. Din bästa egenskap: - att jag är social!! det är nog det bästa av allt,att jag älskar att snacka,har mål i livet och är ständigt glad fastän jag kanske inte riktigt är det.

20. En låt du är beroende av just nu: - hmm.. just nu har jag ingen direkt.

21. Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - "Wiho :D" haha från linnea 

22. Har du kysst ett ex efter att ni har gjort slut? -  jag tror inte det..

23. Kan man vara vän med sitt ex? - självklart,önskar bara att den delen hade varit enklare.

24. Har du kysst en kompis? - yes.

25. Hur ofta dricker du alkohol? - fem dar i veckan<33 eski,inte så ofta. tycker inte ölkage lockar mig så mycket.

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? - Alltså jag vet inte riktigt,om någon berättar att hen har tagit droger eller liknande så tycker jag mest synd om dem att de sjunker så lågt. Kan man inte ha roligt utan droger,eller?

27. Har du provat på droger någon gång? - Nein.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? - O alltså deeet vet jag inte. haha mellan och helsingborg och här hade funkat! skoja nejmen det känns jävligt svårt.

29. Vad handlade din senaste dröm om? - A haha jag var på skolan med sandra,det var sol ute,vi snackade med vår rektor;något med att hans (vår gamlagamla lärare) var dålig så skrattade vår rektor,vi skulle ha simning så kunde jag inte vara med haha #WEIRDSHIT

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? - 120<3333 ja klart älskar att väga över 100<333

31.  Hur lång är du? Är du nöjd med det? - 162/3,och NEJ är inte nöjd med det,hade velat vara 170.

32. Vilken är den bästa svenska filmen? -  I taket lyser stjärnorna.

33. De bästa svenska skådespelarna? - öhhhh..jag kan inga svenska skådespelare. sorry sverige

34. Vad väljer du, Harry potter eller Twilight? -  hatar att behöva skriva det men hade nog valt twilight..*rysningar*

35. Ditt humör för tillfället: - är rätt trött men endå lite taggad,irriterad på att jag har ont i mitt ben hehe

36. En vacker person: - nu vill ni att man ska skriva något klyshigt som 'åh min pappa,hans personlighet är vacker och det lyser rakt igenom' men nej,jag skriver kim kardashian. BAM.

37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? -  nein inte längre (gjorde när jag gick i 7an)

38. Vem kramade du senast? - Pappa tror jagggg

39. Vem träffade du senast? - elinor 

40. Är du kär just nu? - Inte kär direkt även fast det känns som det.

41. Någon du vill träffa: -  mormor hehe..

42. När grät du senast? varför? -  jag kommer inte ihåg D: denna veckan var det iallafall,typ onsdags

43. Sminkar du dig varje dag? - nej sminkar mig aldrig. vid ynka tilllfällen för vill inte ha det beroendet av att alltid behöva ha smink på mig så fort jag går utanför dörren,för det får jag annars om jag alltid använder smink.

45. Är du helsvensk? -  NOPE! and proud of it,det lilla utländsk jag är. min morfar är från makedonien!

46. Den bästa bloggen? -  duuuh,min syrras såklart,ingen jävla p12blogg

47.  En artist du inte gillar: -  DARIN kan han inte bara gå och hänga sig. nej fyfan vad hemskt det lät,PLEASE LIVE!!

48. En artist du gillar: - D åhh,håkan michael david coldplay osv.....

49. Är du en nagelbitare? -  ja..äckelpekel jag är

50. Vad vill du bli när du blir äldre? -  vill bli så jävla lycklig.


a sweet escape.

2013-02-24
3137539578_1_4_qvipp59u_large
Tumblr_m9q44phs6o1qb3b0do1_500_large
 
Take me away,a secret place,a sweet escape,take me away,to better days,a hiding place.
 

it's kind of amazing how less a person can care about you.

2013-02-24
Tumblr_mh0dgtx3sg1r113f8o1_1280_large
 
Vaknade vid elva för att jag behövde gå på toa som vanligt hehe,har varit riiiiiiiktigt trött idag fastän jag fick tio timmarssömn. Haha har ni märkt att jag alltid räknar min sömn eller??
Åkte och hälsade på F med elinor och pappa. Jag vet inte, jag är mest tom. Dem sade att vi inte skulle bli förvånade ifall han går bort snart,man bara tack behövde så gärna höra det. Skäms för att jag inte gråter,skäms för att jag just nu inte känner någonting. Jag vill känna. Jag vill gråta. Jag hatar att vara tom,och det är inte rätta tillfället för det nu.
Mår iallafall bättre än jag annars gjort dem senaste dagarna,bara lite kärleksstrul hit och dit,lite tankar hit och dit.
Ska på dans ikväll! Så fakkking glad och taggad på det. När jag sedan kommer hem efter det (så kommer jag troligen att dansa haha lär inte gå att sluta) ska jag se vänner!! Mewhwhw längtar redan hahah.
Ush ja,det är inget jag kan hjälpa. Livet är som livet är,ganska orättvisst,men endå många gånger bra. Och dem gångerna får man inte glömma. Dem gångerna ska man tänka på när allt är som det är-ungefär som just nu. Det är dem som håller dig vid liv-och alla andra saker man lär göra. PoeteN nathalie and I fucking love it.
 
 

It's funny how someone can break your heart and You still love them with every little piece.

2013-02-24

Just nu- fuck kärlek och allt det innebär.
Följde med Linnea till stallet för att frysa sönder mina fötter,sedan lagade vi mat och tände ljus,såg sherlock holmes (oh my) hade roligt och såg sedan easy a. Kom hem vid elva och har sett vänner sedan dess,älskar att jag kan skratta så idiotiskt mycket åt varje avsnitt fastän jag sett dem miljoner gånger. Nej jag behöver inte dig för att klara mig,jag behöver inte din kärlek,det enda jag behöver är vänner. That's some real shit love.


Take a chance,you Never know what might happen.

2013-02-23

Är trött som ett lamm har bara fått 7h sömn!!!! Damp. Är sjukt trött,vet just nu nt vad jag ska göra idag på dagen lixxxxom kanske ska till väla med Emma,kanske ska följa med familjen till några vi känner,kanske följa med Linnea till stallet haha. Jag behöver veta om en halvtimme ifall Emma kan för då kan jag bestämma om jag ska med familjen eller inte men just nu sover hon så jobbigt beslut jobbigt liv visst. SÅ JÄVLA TRÖTT.


I decided that it's better to not think at all than overthinking.

2013-02-23

Hejhej walla walla inte gjort något vettigt idag och ska sova strax och hatar mig själv för att ha känslor för en kille bara pang bom döda mig nämen fuck känslor<3333 bye


Varför skratta när allt är så trasigt?

2013-02-20


Give me love

2013-02-20

När jag kom hem till Linnea så såg vi taken 1,har inte sett den innan men tyckte den var bra. Rätt obehaglig också. Nu gör jag inte ett skit,ska se grey's anatomy nu kl 9,det gör fan min kväll(dag). Imorgon ska jag städa,träna och till sjukhuset. Eehhhhh kill me🔫


Before i fell in love now im only falling apart.

2013-02-20

Ätor lide och sitter vid datorn som ni ser i bakgrunden haha tänker fan sticka ut snart i solen!!! Love,inte ens ett moln ute.


wiiiee

2013-02-20
hahaah så jävla sant
hahhha
HAHAHAH dog så fkn sant
 

sunshine

2013-02-20
Åh så himla härligt ligger i sängen med fönstret öppet och persienerna uppdragna,och utanför hör jag massa fågelkvitter. Jag ÄLSKAR att höra fågelkvitter efter vintern,det är så sjukt härligt för då vet man att våren nog snart är påväg. Även fast det fortfaranade är februari så kan man hoppas hehe. Nejmen ärligt överväger ifall jag ska gå ut och gå en runda,fast fåglarna kanske inte kvittrar överallt haha..
För jag älskar våren,och jag älskar sommaren. Jag är alltid så lycklig vid dem årstiderna,vintern kan skita ner sig. Får värsta lyckoruset när solens första strålar tittar fram,blir helt till mig som att jag inte fått enough D-vitamin under vinter. (vilket jag prob. inte har haha)
Saknar sommaren redigt mucho. Nu slutade fåglarna låta så jag stannar nog inne trots allt hahah såg förresten willes senaste vlog,inte lika rolig som dem andra men den var la bra!
 

Någon att krama om hårt när allting blir svårt.

2013-02-20

And im awake. As usal. Passade barnen igår som sagt,palla jag var så negativ mot det för det är faktiskt riktigt gossigt och kul att passa dem små rackarna. Skulle lägga den minsta vilket jag aldrig gjort innan och föräldrarna sade att hon antagligen inte skulle somna,men vet ni?? She did! Supernatta kan ni kalla moi. Ska träffa bestiiisss lide senare,muy bra. Förresten vill haka på maddes ide att ha frågestund men vadfan ni hade ändå inte frågat höhö


I have fucked things up as usal. Because that's all I do,fucking things up all day long.

2013-02-19

Blir så jävla ledsen. Tanken slog mig: tänk så kommer jag aldrig ur detta?
Bara tänk.
Fyfan,jag vill inte ha det så föralltid.
Fan ta MIG SJÄLV för det är mitt fel att jag är i den sitsen jag är.
Tänk om


Har du hört om en tjej som aldrig någonsin fick en chans?

2013-02-19

Fick med mig en fin vit tröja hem när vi var och shoppa litta, Sofia stack sedan när vi kom hem och jag stack också haha. Har super duper ångest just nu och ska vara barnvakt om 20 min. Skitkul! Fattar inte varför jag började vara det från början. Fattar nada.


No love no hope no glory

2013-02-19

Hej


Fuck this fuck that fuck You fuck everything

2013-02-18

Ikväll så har jag och Sofia sett systrar i jeans 1och2 filmerna,sedan blev det att hon sover över här för det var försent för henne att åka hem + att vi tänkte åka till en affär imorgon för att checka lite kläder å sånt. Jag vet inte,känner att jag måste skriva av mig lite innan jag somnar- don't whine! Tänker inte göra det här :) höhöhöö. Hoppas jag hittar något + får det imorgon. Ush öh äh hatar alllt


där ute är det sommar men här inne är det höst.

2013-02-18
Tumblr_mi93hlejue1rr6og1o1_500_large
 
Mådde riktigt dåligt när jag tränade idag,mådde illa hela tiden och min puls var jätte hög (ja pulsen ska bli högre när man tränar men jag känner när det blir nära hjärtklappning) var där i två timmar och sedan duschade jag när jag kom hem. Lyssnar på musik och sofia är påväg till mig,ska nog se film vilket jag tycker muy om. Hon nämde något om basket och jag blev så jäädra sugen på att spela,fattar inte varför jag lade bollen på hyllan alltså. Om det bara kunde sluta regna ute.

Fyfan,fyfan vad det gör ont.

2013-02-18

I'm sorry I'm not what you wanted


Fyfan,fyfan vad det gör ont.

2013-02-18

I'm sorry I'm not what you wanted


jag är för feg för att dra mig ur.

2013-02-18
image
Har vaknat nu,så fett störigt för vill sova länge men enligt klockan har jag fått mina 9/10 timmar. Kul jete kul. Linnea ska bort idag så vet inte vad jag ska göra (ja hej vad jag lät forever alone där hehe) nejmen resten av my friends är iväg faktiskt faktiskt och Han kan jag inte träffa idao,inte efter att man iprincip har bott i sin säng de senaste dagarna + med väldigt fettigt och äckligt hår. Wow är alltid lika fräsh när man mår dåligt alltså. Smoking hot!!
Lyssnar på musik och ska fortsätta att göra det,

gotta have it

2013-02-17
Varför det inte blev någon dans var för att något med familjeangelägenhet grej med min lärare,förstod knappt själv men det sägs att det är när något hänt i familjen eller bara rör ens privatliv. Såg en film som sagt istället med linnea och hennes morsa,den var ganska bra. Inte riktigt min stil,enligt mig ska det alla filmer vara komedier haha. Ska droga lite håkan så fort min dator vill sammarbeta med mig och lite annan musik tills jag ska lägga mig i min fina säng. 

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

2013-02-17
Ändrade planer,blev ingen dans pågrund av att vår lärare hade problem..eller något,något med sitt privatliv. Så sticker hem till bästis för att se film och mysa,är dock svinhungrig. Så är det ibland. 
 

Pick me,choose me,love me. - meredith grey

2013-02-17
 
Har legat i sängen tills nu halv tre,inte orkat/haft lust att gå opp från my lovley bed. Gör inte ett skit idag tills senare då jag ska sticka och dansa. Så jävla gött det ska bli att äntligen få göra det jag älskar mest,kommer vara the luckiest girl on the planet den timmen. Ett plus är också att jag ska träffa min barndomsvän hedda som jag inte träffat på 3 år. Fucking galet. 
 
 

all I want to do is sleep.

2013-02-17

"When you decide to die,little things begin to happen. You stop looking both ways before you cross the street,you start answering the dorr withour asking who's there. You don't hold onto the railing when you go down the escalator,you play with matches. You smoke,and breathe it in,actually praying it will make a difference. Deciding to die is actually almost nice,in a way. You stop caring. Even if you are not pro-actively looking for ways to kill yourslef,you stop looking for ways to survive." 

 

Kan inte sova längre för allting går upp för mig när solen går ner,kan inte drömma mig bort ser problemen under mina ögonlock.

2013-02-16

Har en del att uppdatera om,gjort en del de senaste två dagarna men tänker inte göra det nu. Ikväll har jag sett pluras kök i Spanien,älskar det programmet som är så sjukt härligt.


Ligger där jag trivs som bäst,framför skavlan.

2013-02-15


I don't really mind that's starting to get me.

2013-02-15

There's still a knife in my windpipe and i can't breath


Smiling with the invisible Gun too My head

2013-02-15

Haha självklart skulle detta också hända som grädde på moset. Min farfar är döende och ligger inne på sjukhus. Jag har officiellt gett upp


Tankarna dödar.

2013-02-14

Med rödsprängda ögon ser jag in i spegeln, hatar det jag ser men du vet att jag alltid ler


Tell them My heart is broken and all My scars are open

2013-02-14

Hej på er. Skrev inget igår för att allting som jag någonsin försökt bygga upp rasade,grät så mycket till låten som beskrivit mitt liv i 2 år nu så att jag fick hjärtklappning och svimmade,gick då in till skolsköterskan för att försöka få my mind back med lidee iskallt vatten. Såg även stjärnor falla när jag såg upp i taket senare,haha är fan inte frisk. Pluggade rumpan som jag har av mig till no provet idag. Kände att jag klarade dem godkända nivåerna ganska säkert,puuuuuh!! Måste göra lidee matte ikväll,prov imorgon. Be till fucking gud att jag klarar det. Imorgon slutar vår ena idrottslärare och jag vill inte det alls.. Han är den som sagt det finaste till mig under mitt lilla liv. Han är fan en bra människa. Idag hade jag en skit rolig idrottslektion med mina fina vänner i min klass,gud vill inte byta skola. Älskade klass. Vill inte lämna boet och flyga iväg.


Sten äcklig

2013-02-12

Har fanimej pluggat ikväll minsann. No fick det bli. Imorgon gör jag engelska och mycket no. Ska klara provet sedan övergå att plugga spanska. Kom igen Nathalie!
Är dödstrött nu halv tio så ska lyssna lite till på musik och sedan sova,älskade säng❤❤ förresten tror att jag håller på att bli psykisk sjuk eller nått just saying haha helt galet


from happy too suicidal on less then two seconds

2013-02-12
Tjill dag i skolan,men sedan gick det bara utför som vanligt liksom. Omprov på omprov hela jävla tiden,blir så jävla less på allt. Måste först göra no och engelska,sedan ägna mig åt spanska helvetet. Blir så jävla arg och ledsen så bara skrek rakt ut att allt bara skulle stoppa och sluta. Guess what,det slutade inte.

hur jag aldrig någonsin verkar kunna släppa taget.

2013-02-12
Att hur jag dividerar och monterar och håller på som jag gör
och vrider och vänder och konstruerar och mekalerar.
Jag förstår det inte. Förstår det inte alls.
 
We_large

I have never wanted You more.

2013-02-12


Kommer alltid att vara så jävla bäst.

2013-02-12


The night out

2013-02-11

Klockan har precis slagit nio och jag blev dödstrött. Ska fanimej sova nu och kanske läsa lite,har håla 1h på morgonen imorgon,härleeeigt. Walking into the club like what up i got a big cock


Helst vill jag aldrig sluta springa

2013-02-11

Sitter på min stol och iprincip hänger med halva överkroppen på mitt skrivbord,hamnade såhär för att jag skulle plugga men det gick inte så bra. Måste verkligen plugga så ska göra det nu. Var på grymt bra humör innan idag hela skoldagen men inte nu nej,öh.


it's funny because you think you're winning.

2013-02-10
"You almost wish you could have all the bad stuff back
just so you could have the good ones". - Rihanna
 
264028_231910353494763_287349_n_large

Auri sacra fames

2013-02-10

Alis volat propriis.

2013-02-10
Jag borde plugga,liksom sådär jätte mycket. Råplugga liksom. Böckerna är inte ens 10 cm ifrån mig,haha varför tar jag bara inte tag i det? Behöver det så jävla mycket för har prov på torsdag. WIIHEE. Förresten drömde inatt att jag bröt min arm men pappa lät mig inte åka till akuten hahah.. Scysstthh. Mjee ska kolla lite bilder och sedan röra dem där no böckerna..meeejjee...så himla iangppsmoösmg måste göra matte för har EN sak att kompletera. Just let it go mattelärare
 
2013-02-10_large
 
jag och bästis ju hhihihi fast jag är mer blond än hon fastän hon är blond hehehh.

stop worrying and L I V E.

2013-02-10
Alltså gud kan inte sluta tänka på allt jag vill göra i livet och hur mycket jag saknar sommaren och längtar efter den. Jag vill göra så jävla mycket i mitt liv, jag ska uppleva så sjukt mycket. Jag ska resa och skapa oförglömliga minnen med folk jag aldrig kommer träffa igen. Jag gå igenom de bästa sakerna med någon som kommer vara med mig til the very end. Jag ska aldrig glömma allt jag gjort och varit igenom,aldrig glömma vissa personer och alltid alltid leva i nuet. Alltid se till så att jag verkligen är lycklig och nöjd med vart jag befinner mig i livet och vad jag arbetar med. För det finns ingen jävla tid att spendera på att vara olycklig. Jag ska sträva efter drömmar men också bara leva. Leva,leva,leva.
 
I'm just getting started.
 
Tumblr_mf4ah4zifz1rw4vnqo1_500_large
Tumblr_lyz7mmsqib1qzi9p6o1_500_large

NU ÄR DET MITT TÅG & DAGS FÖR AVGÅNG, STIGA PÅ, ALDRIG TVEKA EN MINUT.

2013-02-10
Tjahopp,idag har jag mest dansat rundor här hemma,fixat lite med min säng,läst lite och sjungit. Stack senare och var borta i två timmar,så himla skönt. När jag cyklade hem så hade solen smygit sig fram och det var så härligt med solstrålar!! Skojar inte haha,saknar sommaren sjukt mycket. Nu chillaxar jag lite vid datorn och lyssnar på 80tals-musik,hittade en radiokanal som bara spelar sån musik som jag kan tycka om såå mycket och har alltid gjort. Kan säga er att det är ganska skönt att få lyssna på något annat än darins jävla låtar och takida som alltid är på radion. Leve länge 80-talet! 
 
Tumblr_mi0gqwaxrb1rtrxd7o1_400_large

Fuck love and half ass friends.

2013-02-09

Go kväll med mycket skratt,såg pitch perfect och den var väl bra! Tappade kebab i min dricka mmm fett äckligt. Ska hem om en halvtimme trorjag,haj


Hahaha

2013-02-09


What what what what

2013-02-09

Sticker till Ica med fem pers sedan vidare till Linnea för film mys!


Bilder från skolan

2013-02-09


Mämämämängemämämämänge

2013-02-09

Ligger i soffan och ser gamla avsnitt av fear factor på tvn,så grymt äckligt. Lade mig vid 2 igår,ska hem till Linnea med lite folk vid fem,naizzzz.


"every second,every minute,every hour,every day: it Never ends,it Never ends."

2013-02-09


Too bad You didn't keep her fucker

2013-02-09

Only god can judge me.


dem farligaste sjukdomarna är dem som får dig att tro att du är frisk.

2013-02-08
Tumblr_m98v4areig1ravog9o1_500_large
Tumblr_mhsicnwxi91ql2603o1_500_large
 

it won't make any difference to me.

2013-02-08
Är fett less på mina peppz här hemma, hade gärna flyttat hemifrån på dirren. Haha kuuliga är att när jag blir sur så blir jag sur på allt så när pappa bara sade något med maten jag bara JAG VILL INTE HA DIN JÄVLA MAT ochså stänger jag in mig på rummet. Jetekul fredag. Ta hand om er era fulla slynor där ute,jävla alkolister vid 16årsåldern,fuckers ge mig godis tack.
 
 

-

2013-02-08
Men nu förstår jag, vi var aldrig vänner vi var luft och inget mera.
 
Tumblr_lniv7z70ux1qavdr0o1_500_large

it only hurts when i laugh.

2013-02-08
Hade nationella och det gick väl bra antar jag,donno. Hade fett chill eftermiddagslektion lite vardagslyx med bra musik i klasrummet,stack hem med isabella efter det och gjorde KLADDkaka. alltså=hela skiten bara rann isär. Men det vart gott! Snackade mycket,trots allt har vi samma intresse,är sjukt taggad till nästa söndag!! So fucking happy. Inte en jävla aning vad jag ska göra ikväll,bästis dissade mig för att sova. Kul kul kul. 
Bestämde mig imorse för att gå vidare från det igår,just nu är ingen bra tid för mig att gräva ner mig. Inte inte inte.
Så därför bjuder jag på denna glada bilden.
 
419715_409192212501590_235147774_n_large
 
 

Goodnight

2013-02-07

Har redan bestämt vad jag ska göra imorgon he-he, ska sticka till gymmet efter skolan och bomba ut alla känslor där så jag slipper ta med dem hem sedan plugga mycket matte och no + engelska. Behöver nog det,need to study. Detta är allt för mig idag.

"tänk istället att hon flyttat till Amerika"


One step at the time.

2013-02-07


Rest in peace

2013-02-07

Dagen har varit sjuk. Har varit i chock i princip hela dagen,får uppenbarelser då och då och börjar gråta hur mycket som helst,har kastat alla mina skolböcker runt omkring mig, slängt i dörrar och hamnat i en lärares famn. För hur fan ska man kunna hålla inne allt detta + tårar när någon frågar hur det är? Jag är så förvirrad och rädd,vet inte vad jag ska säga eller göra. Jag är helt rubbad.
Ska försöka göra matte nu och sedan sticka hem till bästis,tänker inte vara ensam med dessa tankarna ikväll,det tar död på mig.


Flyktbenägen

2013-02-07

Nu halv tio fick jag reda på att en jag kände litegrann och snackat med dog igår. Är helt i chock.


Imagine that! ._.

2013-02-06

Oh my fucking god haha shit, Harry<333 plz be mine tack


You've been away for a long time.

2013-02-06

Idag för min del har det varit kaoz,har spanska prov som är sjuuuuukt stort på ryggen (som vi har imorgon!!!!) sedan fick jag matte också,precis som jag kan bära allt. Ikväll ägnar jag mig åt spanska! Denna eviga spanska.


When i see You i wish i had more middlefingers.

2013-02-06

Har precis haft nationella och skrivit ut min ansökan till gymnasie! Är sjukt nöjd men om man hade kunnat slå ihop två linjer hade jag varit lycklig.. Har spanska nu i 25 minuter väldigt nödigt.


Hahah story of my life.

2013-02-06


Everything You touch slowly dies.

2013-02-05

Ä N T L I G E N har jag gjort min engelska filmrecension,så damn tråkkkkkigt men nu är det gjort. Ligger i sängen nu och känner att jag somnar när som helst så ska sova men inte utan att ha lyssnat på en speciell låt som bara får mig att däcka. nationellt prov imorgon kuuuuul.


Keep loving this endorphines

2013-02-05

Haj!! Fett tjill och go dag fastän jag inte var så taggad hehe.. Hade lite race med vår idrottslärare även mot våra rektorer men det visste inte dem om haha,en tant hjälpte mig när jag trillade,fick åka sittlift själv,råkade köra in med skidorna i linneas skidor så det blev en kram hahahah dog av flabb,tittade på när alla andra failade och sånt kul,blev as flamsig när vi skulle hem så bara skrattade hela tiden,så ska det vara! Sjukt bra dag. Nu har jag varit och pumpat på gymmet,ska hem och duscha. Wiho!


I feel like somebody else. Do you know what that's like? Not to feel like yourself?

2013-02-04
Bästabästa grey's anatomy. Alltid. 
 
Tumblr_m9jececi8r1r6kab2o1_500_large

motivation is what get you started,diciplin is what keeps you going.

2013-02-04
Tjenis,har haft huevärk i princip hela dagen tills jag kunde komma hem och ta en el tabletto samt lite the. Har varit en go dag annars förutom skolan haha. Råkade cutta mig i duschen i knävecket,så jävla onödigt. Och det är ju inte så att det slutar blöda efter två minuter utan det håller på fanimej i minst tio minuter. Blood everywhere. Snart skickar jag in min anmälan!! Whiihihi. Excited. Förresten imorgon ska skolan till vallåsen.. pallar ärligt talat inte,grymt tråkigt. Gillar att åka skidor överallt förutom VALLÅSEN. Urk! Behöver göra spanska och engelska men jag vet inte.. Tror jag drogar lite musik istället (som vanligt)
 
F546fe0bafhcogiax_161535_e2f698af2f_large

jag behöver en smäll på käften för att komma i balans igen.

2013-02-03
Sedan jag har kommit hem har jag duschat och sett en film som jag redan sett innan,men tycker den är himla bra. Avslutet är fantastiskt! Imorgon skickar jag in en anmälan till dansen,så jävla sjukt att jag äntligen ska få börja. Har drömt om detta i 1 års tid och det är så pass lång tid för att göra något åt det. Äntligen,jag är på rätt väg,början på en dröm,jag älskar detta,I'm so proud I didn't let go. Gör vad som gör dig lycklig så blir du lycklig,as simple as that.
 
Tumblr_mhnrzz3d611rdc5quo1_500_large

stay classy,not trashy,just a lil' bit nasty.

2013-02-03
Tumblr_mhbqg6mcsl1s3h4pmo1_1280_large

I'm glad I followed my dream

2013-02-03
Har haft en cozy dag! Cyklade och hyrde en skräckfilm,den var reedigt konstig. Blev så sjukt rädd en gång så att jag skrek och slängde mig på Sofia och godisskålen haha. Kom hem vid halv sex,tagga två nationella prov i svenska denna veckan + spanska!! Fifan. Ska gå och gnälla på pappa lite nu att vi ska anmäla mig till dansen,hih.
Tumblr_mhn7n7dtwi1s2u9yoo1_500_large

Good feelings.

2013-02-03


En liten pojke i förstora skor säger "jag ska nog lyckas".

2013-02-03

Tjabba!! Har städat,lyssnat på håkis,sjungit och gjort v mig. Ska ta bussen om en kvart till staden vår för att åka hem till Sofia! Sedan cyklar vi och köper massor av godis och dricka för att mysa hela dagen. Enormt skönt ska det bli.


Oh the reason i hold on

2013-02-03

Halloj. Var på emporia igår,så sjukt stort. Gick och tittade i alla affärer,åt kyckling och pastasallad,åt glass med smaken cocos & nutella😍 lovley! Fick inte med mig något hem.. Men ville så jävla gärna ha en väst jag hittade på Ralph lauren!! Åh störde mig som in i helvete att den behövde kosta 2000. Kollade igenom skor och har bestämt mig för att köpa ett par svarta med stortbittaniens flagga på,fuck nitar vill inte ha det längre.
När vi kom tillbaka käkade vi på haket,köpte godis och jag var och kollade in passion dance grejen med Bella,ska börja där!!! Happy.
Är förkyld och sånt kul med huevärk,får se om jag gör ngt idag eller bara chillar och pluggar.


Never give up on dreams

2013-02-02

Sandra slaveN


Jag står med ögonen stängda,så som man gör inför långa vägar.

2013-02-02

Akta dig för människor för dem gör dig illa om dem kan


Vad är det som får en i natten att säga jag behöver något starkare

2013-02-02

Klockan är tio och vi ska snart ta bussen sedan till emporia. Vill inte veta hur mycket folk det kommer vara..
Bye bitchatos


-

2013-02-01

"jag faller lätt och jag faller hårt. jag gör det enkelt då det är för svårt.
så nu är allt förstört.
jag skapar kaos tills det är kört.
blandar in känslor i det hela. som att det inte vore mänskligt att fela.
tankar syns inte, jag fortsätter gå fastän jag är trött. för mitt hjärta är redan misskött.
ser saker i det hela fastän dem är väldigt små. inga känslor inuti mig, dem sitter för tätt utanpå.
ramlar av cykeln för att kliva upp igen,blir berusad av att tänka på hur det ska gå sen."


Oh but You see.. It's like nobody's fucking business.

2013-02-01


the lion's roar.

2013-02-01
 
Ikväll har jag inte gjort någonting förutom att lyssnat på håkis och ätit negerboll.
(ja,jag säger negerboll fortfarande)
(fucking skit du i det)
(du själv kan fan vara rasist)
 
Kanske ska till emporia med familjen imorgon, vi får se. Ska iallafall på öppet hus på passion dance något halv sex! 

when I saw you i fell in love and you smiled because you knew.- William Shakespeare

2013-02-01
Tumblr_mckhtb9re71rzsveoo1_500_large

make the best of everything.

2013-02-01
Tjää,tjill dag i skolan,hade riktigt roligt på matten med mohammed, han ritade massa kukar på mitt suddi (det var dock inte det roligaste hahah) + så kallade vi varandra rasister hela tiden utan anledning och william berättade att en gubbe skulle skriva 'chokladpuddig' så skrev han 'skivad neger ' istället,höll på att dö av skratt när han berättade hahahah. Efter skolan gittade jag och clara hem till henne snabbt sedan åkte vi till stan. Snackade om allt möjligt vilket som var både roligt och mysigt,konstaterade också att samma kille i vår ålder sitter alltid på det cafet vi är på,träffade sara som jag inte träffat på sjukt länge,tog sönder en grej i omklädningsrummet på stadium hahah skulle klättra så att jag liksom hängde över till claras lilla rum men istället ställer jag mig på en grej man hänger kläderna på,en metallgrej och hela skiten rasar hahah.. Det var även en katt på mc när vi var där,mycket mysko. När jag handlade cola så frågade han bakom disken om mitt ID haha roliga är att det tog en liten stund innan jag fattade att han skämtade.
Cozzzzy day! (ni får bilder från min dag när jag skriver från mobilen senare.)
 
Tumblr_mgz7fgtr7b1qfyhtyo1_500_large

You're too young to believe that's not going to be okay.

2013-02-01


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus