Painful secrets

2014-02-26
"Jag kommer döda dig. Jag kommer döda dig om du säger något." Trycker handen som en pistol mot tinningen "då får du ett skott i pannan" 

till skolan bara

2014-02-25
living condititons sweden :
 
ÑEarns money by farming, different minerales
ÑBig resources of wood
 
rich country :
 
ÑBeing a rich country
ÑMore money to spend
ÑNecessary things
ÑWhich means -country-invest-important- medical treatment-education
ÑNatives gets the right treatment
ÑScientists can do more research- different diseases
ÑCure diseases
ÑLive a longer & more healthy life
ÑLife expectancy higher

dream big and work hard

2014-02-24
ballet | via Tumblr
Åh imorgon levelar jag upp i dansen, är ett steg närmare drömmen- eller helt enkelt, imorgon lär jag vara I DRÖMMEN. Fan så länge jag drömt om detta, och när jag köpte skorna trodde jag knappt det var verklighet för allting har gått så snabbt. Från att ha bara dansat ett år så fick jag börja med tåspetsskorna, då det vanligtvis brukar tar 4 år för folk att få  börja. Från att vara i nybörjarkurs till att hoppa upp till avancerad på en termin. För mig är det så jävla bra. Och så jävla otroligt. Så in i helevets fantastiskt är det, att följa drömmar. Har ni drömmar,FÖLJ DEM. Det är så sjukt värt det. Man blir så god damn lycklig.
Så,jag är nervös för imorgondagens lektion, då de ögonblicket som sker imorgon har jag längtat efter sedan 2 år tillbaka, åh vad jag drömt om det. Och längtat. Och jobbat. Och snart var jag där.
Hoppas inerligt att det går bra imorgon, men är inte förvånad om det går mindre bra. Duuuh prova du dansa på tå liksom i 60 min!
Morgonkvällen kommer gå till historien, min historia. Så nöjd jag är.
Våga våga våga.
 

let these haters take my heart

2014-02-23

hör skotten i mitt huvud varje gång jag ser himmelen

2014-02-23
I used to hate me, I swore my life was too painful
Let my demons overtake me before I fight with my angels
There was constantly a struggle to see my life at an angle
That provided understanding of how much drama could change you
I used to cut myself open just to feel like I was living
But when living is just dying then there’s no longer a difference
There’s no longer existence, and there’s no longer persistence

Totally needed that

2014-02-22

Sjukaste 24h på otroligt länge. What. The. Fuck. Allt har verkligen varit uppochner så att jag gråtit av rädsla. Ta mig härifrån,kanske? 

Stod där och blundade så som man gör inför långa vägar

2014-02-22

Håkan kommer rulla hela hela dagen i mina hörlurar idag. 

Dem farligaste sjukdomarna är dem som får en att tro att man är frisk

2014-02-22Här i betongdjunglen är det svårt att hitta rätt

2014-02-20

Biomys med min kära syster en torsdag som denna,imorgon= copenhagen

And i wanna laugh and i wanna cry

2014-02-19How are you supposed to grow as a person without travelling the world?

2014-02-19

Ser ju nästan lång ut här! 

En bättre söndag

2014-02-17
You say You are a gangster but it don't impress me none.

2014-02-13


Hemma från en riktigt go danslektion. När vi har det mer än en timme som vi har torsdagar så maxar vi totalt och det är såå skönt. Lär somna riktigt gott ikväll guyyysss. 
Hade en totalt värdelös dag i köket idag så strosade efter Viktor den mesta tiden. Som vanligt då! Imorgon får vi loooov. 

Never trust a man because they are all hungry

2014-02-12baby it's time to move on.

2014-02-12
Men jag får inte ge upp nu. Jag får inte ge vika och gå tillbaka till gamla vanor som jag vet inte fungerar. Jag får inte vara svag.
För jag har inte råd med det. I can't afford being weak and the consequenses it brings. Jag har verkligen inte det, det får inte fortsätta såhär. Jag måste inse att det är dags att gå vidare, och det är klart tankarna inte kommer lämna mig på en dag, en vecka, en månad. Men jag kan göra det bättre. Genom att kämpa.
Och det kommer vara så värt det. När jag står där i framtiden och nått ett friskt liv.
Det är ju värt det, kämpandet. Men det svåraste är att inse att det är värt allt slit, för det gör så ont i en. Det gör så ont i en att behöva säga emot sina egna tankar för att få något bättre. Man är så blind.
Man stirrar sig blind på samma saker som man gjort i åratal, och inte har det blivit bättre.
Jag menar det är klart man är rädd och att man någon gång kommer göra ett litet återfall, det är human nature. Men så länge man fortsätter kämpa så spelar det ingen roll. Liksom, göra något annat,något nytt, förändra sig själv.
Och ingen stress, ingen stress herregud. Detta måste få ta sin tid, man blir inte frisk på en månad. Dem säger att så länge man varit sjuk så lång tid tar det att bli frisk igen, för så långt ner i sjukdomen har man kommit. Så för mig,kan det ta upp till 3 år att bli helt fri från tankarna. 
Men det är värt det.
3 år av kämpande för att ha 40 år friskt liv.
Ingen stress. Men man kan heller inte vänta på tills man är redo. För det blir man aldrig. Då får man vänta hela livet.
 
Jag får inte vara svag nu. Jag får inte ge upp. Inte denna gången.

Fierce.

2014-02-12

Åh vad härligt det var att dansa idag. Det är något magiskt som ligger över det. Det är en så fin känsla, det är något inombords. Något som knäpper,sprakar,,gnistrar. Något som gnistrar till, livslågan, och det är så skönt att få känna någonting. Känna någonting inombords och verkligen veta att man lever. Och allt det som knäpper och gnistrar inombords syns i dansen. Och det är det som är passion. 
Passion när man hade kunnat hålla på tills man lade ner på marken. Passion när man är andfådd,svettig,tränar mot sina mål-när ingen ser på. 

Been secretly falling apart

2014-02-09

I fredags var jag i skolan längre än förväntat men lätt värt det! Hade sjukt roligt och det var lärorikt. Kom hem och segade lite, spelade hög musik och drog sedan till Andre ett tag. Åkte sen till bästis och softade ett litet tag,när man inte ses så ofta blir gångerna man väl ses speciella! Trivs ju trots allt bäst hos henne. Gjorde lite mat,drog hem och bråk-diskuterade med pappa i två timmar.. Skit kul att vakna på lördagsmorgonen mhm. Stack hem till mormor och har inte gjort någontiiiiiing och det har varit så skönt. Såg film å myste med chips sedan snackade jag med Milad och Maurie i typ 2h medans jag såg tv, sjuka kommentarer Milad lägger ibland alltså. Milad ringde mig sen vid tolv igen och vi snackade till vid tre så somnade jag vid fyra, nu är jag levandes död efter natten. 
Idag blir det en liten familjemiddag i stan och hetsplugg in på den långa natten till ett prov jag knappt vet något om. Efter jag sovit bort halva dagen då,givetvis. 

men nu e jag tillbaka på mitt återfall för gamla tankar kom tillbaka och gör det svårt

2014-02-07
♡
Ärligt så är jag helt knäckt. Sista två veckorna har jag varit utmattad, trött och hela mitt huvud har pumpat. No peace in the mind, jag kommer inte överens med mig själv. Demonerna låter mig inte vara, jag får ärligt talat panik att hur mycket det snurrar i mitt huvud med tankar. Jag skrik-gråter för att jag inte klarar av en vardag med så mycket tankar och kompenserande. Det tar ärligt död på mig.
För jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vart jag ska göra av alla dessa tankar, och dem slutar ju inte. Dem blir bara fler, faller tillbaka i gamla tankemönster. Gamla tankar kommer tillbaka.
Och det knäcker mig. Det knäcker mig så jävla hårt, det gör så jävla ont att jag drar mig själv i håret och slår pannan i sovrumsväggen för att försöka förstå mig på detta. Men det gör jag inte, jag fattar inte.
Varför låter demonerna inte mig bara vara?
Varför ska dem ständigt hugga och gnaga och förstöra allting? Varför kan jag inte säga emot dem? Jag kan inte välja vilken av rösterna jag ska lyssna på. Det går inte. Det är omöjligt. Och det är där ångesten kommer in. Och paniken. Panik över att jag inte vet vad jag ska välja att lyssna på, och ångest över att jag på alla sätt väljer fel.
Paniken över att man vet att man inte klarar ett snedsteg till. Ångesten över att man vet att man nog kommer hamna där igen.
För efter 3 år, vad förväntar man sig?
Varför inte bryta sig loss? Jag försöker, jag försöker som en jävla idiot att trycka bort alla dumma tankar, men gång på fucking gång smyger dem upp på mig så fort jag blir ensam. "Känns som döden knackar på när man är ensam."
Och det är då alla gamla tankar kommer tillbaka. "Föll i gamla tankemönster ja fastna som klister." Allt hat. Allt skrikande som är i lilla huvudet mitt. När ska det bli tyst för en gångs skull? Det har inte varit någon ro i mitt huvud på 3 år, och om det inte är det nu, när kommer det då någonsin bli det? När får jag slippa stå framför en spegel och känna hur ångesten och paniken stiger? När ska jag slippa att behöva gråta mig till sömns och önska att det var tyst i mitt huvud? När ska jag slippa bli attackerad av röster i mitt huvud så fort jag blir ensam? Av röster som kanske inte ens är riktiga? Av demoner som säger det ena och det andra om mig själv? När i helvete ska jag få kunna ----------------------, utan att känna någon oro,ångest och panik alls? Alltså det fungerar inte, vartfan lär jag hamna? Psyket våning 5 som pappa hotade med för 3 år sedan? Slutenvården i Malmö?
Nejmen vem fan vet någonting
"All stress o press som byggdes upp inuti jag måste hinka för att kunna hålla lågan vid liv"

Recovery

2014-02-05Gangsta luv

2014-02-04

Alltså ni vill inte veta hur trött jag har varit idag. Tog så lång tid att komma upp imorse, halvt somnade på bussen och när jag kom hem vid 1 däckade jag. Äkta vardagslyx med en liten nap vid lunch + att få sluta 12. Trött är jag fortfarande så tänker nog fasiken sova efter vi ätit maod,lite the på det och ett avsnitt av stekarskolan ja-då. 

No peace in the mind

2014-02-03It's a beautiful day,don't let it get away.

2014-02-02
Denna veckan har jag fått stå ut med snöbollskrig med pågarna Anton och Jonas och även matkrig under kökstimmarna, lyckades inte träffa med en enda snöboll utan gick dock bättre med chokladen under matkriget! 
Började helgen med att softa lite hos Jack med han Bella Hamze och Esmail för att sedan softa hemma med familjen,somna lite vid nio och sedan lägga sig vid två efter snack med Lucas. 

Lördageftermiddag var jag i stan med Nils en stund efter att jag vaknat halv 1,(kan inte beskriva hur skönt de va att sova så länge) tog en fika och var hemma fint vid 8 för nygrillad oxfilé! Satt som en smäck. Åkte till Noa i nyhamnsläge efter det ett tag för att sedan dra vidare till krök i viken med Nils och några andra. Avslutade kvällen med en riktig jävla löpningstur till busshållplatsen för att hinna med bussen vilket som tycktes skulle vara min död efter att ha druckit en del 40%ig mintu. 

Bakishäng med Bella idag en söndag som denna på mcx2, drog och solade och snackade en himla massor. Båda galet trötta och ont i huvudet som förtjänat men så kalasroligt vi hade ändå! Fint att vara vid liv. 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus