don't cry because it's over. smile because it happend.

2014-03-30
♡ DREAMER ♡ | via Tumblr
Så gött väder hela helgen! Myste i stan igår med Sofia vid hamnen och gröningen. Mötte sedan Kalle,Linnea och Alex på kvällen och softade, skrattade så mycket så fick ont i magen haha!
Skrev med Robin till typ 2 på natten och sedan upp för jobb vid 10.. halvt död!
 
Sjukt härlig dag på jobb! Såå fint väder, riktigt njöt. Matchen spårade i halvlek och fick avbrytas. Så sjukt hur folk är och kan förstöra. Får sån good feeling av detta vädret! Hoppas detta jobbet blir bra, för älskar pulsen och känslan på olympa.
 
 

Breathing for this

2014-03-28
När jag sitter här och tittar på min kjol tänker jag att detta är det enda som spelar någon roll. Danslektionerna är dem enda som spelar någon roll för det är DET ENDA som får mig att känna mig levande och det ENDA jag lever för. Bara detta. Kommer dansa tills jag inte längre kan stå. 


learn to love yourself first

2014-03-26
Äeh känner mig så tappad. Blir ledsen över att jag blivit osäker på mig själv igen, att jag tycker så illa om mig själv. Är det därför ingen annan tycker om mig? För att jag själv inte älskar mig själv? Och är det därför jag inte heller älskar någon annan? För kan jag inte älska mig själv så kan jag inte älska någon annan på det sättet..
 
Vet inte, tycker bara det svider för mycket inombords när jag har så dåliga tankar om mig själv. Det är ju precis som att INTE vara omtyckt- för det är jag ju inte. Av mig själv. Då e de ganska svårt å tro att någon annan tycker om en. Vill ha tillbaks den rätta Nathalie med skyhögt självförtroende.. Vart är jag?
 
I need you to need me
Are you..? | via Tumblr

-

2014-03-23längtar efter något som kan rädda mig

2014-03-23
exactic:

what i learned when you left
"Den fjortonåriga flickan söker efter kärlek och självförtroende
Men smutsiga hjärtan här har gjort henne beroende
Hon sökte efter kärlek, med huvudet hon betalade
Till drogerna hon blev slav och begav sig med förlorare"
 
Fyfan känns som jag förlorat det helt nu. Var bara halvvägs ner mot botten när jag trodde att jag hade nått den. Det känns verkligen som förr nu. Fyfan. Som en jävla våg som sköljer över mig, allt hat mot mig själv har kommit tillbaka. Alla självdestruktiva tankar slingrar sig tillbaka och jag vet inte vart jag ska ta vägen? Vet inte hur jag ska lösa denna fucking skiten och jag vill bara bort

One day baby we will be old

2014-03-22
Ground kings

2014-03-22
Skön fredag. Soft skola,jobbigaste hinderbanan på idrotten men så snabbt dagen gick då vi bara gick till 2. Var med Oscar,Amanda,Martina efter skolan en stund innan jag Skulle iväg och dansa. Så skönt det var! Drog hem till Oscar efter det och kom hem vid 9. Är helt galet trött nu så ska nog sova, hallelujah så skönt. Jobb nästa helg,gött ska det bli fan,få göra något annat liksom. 
Äeh vadfan, ta det med en nypa salt what's depression like? It's like drowning except you can see everyone else around you breathing.

2014-03-21

Shoes speak louder than words.

2014-03-20
Dissade första lektionen idag och åkte till Robin istället. Rivstartade dagen bra hos honom för att sedan åka till skolan och typ softa. Vädret levererade som fan idag med 15 grader!!! Hängde lite med Mattias efter skolan för att sedan åka hem och sega sig igenom lite städning..

 Är påväg in till dansen nu och fåglarna kvittrar fortfarande där ute,så himla mysigt the sign of spring! 

hey there pure star lets go way to far

2014-03-19
http://profashionall.tumblr.com | via Tumblr
Sjukt seg dag i skolan måste jag säga, och vi fick ändå sluta en timme tidigare. Gjorde inte ett piss, gick och hälsade på Robin när han lagade maod, ätit massa onyttigt och så haha asså gud!
Iallafall, åkte hem vid tre med Robin och Amanda så yr att jag nästan missade min busshållplats hehe, har städat nu lite här hemma och haft hög musik, idag somnar jag nog gott!

brangelina

2014-03-19
Brangelina.

oh yes

2014-03-19
Åh idag är jag lite i drömmarnas värld. Och det är skönt, givetvis. Gå rundor och låsas att ingenting alls existerar utan bara ens tankar och drömmar. Så himla skönt, och jag längtar tills jag kan rymma från denna stad och detta land. Bygga upp något finare med ännu finare vänner. På en finare plats. En finare värld än denna.
Cant wait to live my life liksom. Och kan inte släppa taget om att jag så gärna vill att mitt liv ska bli en typisk serie som sex and the city. Så gärna så gärna vill jag ha det så! Åh himla perfekt.
Verkligen.
Men ja, den som lever den får se. Tills dess, så kommer jag fortsätta leva i min egna lilla värld med drömmar och tankar om något helt annat.
 
Oh yess

her pistol gold

2014-03-18
Chanel
Åh så äcklig dag haha, hade servering och jag skulle vara köksmästare (rent ut sagt man gör inte ett piss utan man hälsar bara på gästerna) eftersom jag mådde dåligt, inte var 100 % frisk.  MEN NÄ. Alla fuckar upp allting så supernatta får rycka in men är inte super så jävla länge utan svimmar efter ett tag med febern,värmen, och all jävla fucking stress. Moget. Nämen blev sur på den läraren som bad mig rycka ut,förfan dem får väl lära sig att lösa det själva.. Blablaaaa Snackade med Robin och Amanda i köket istället haha faack diiissss.
 

Ball so hard

2014-03-18
You love me, and I love you, and your heart hurts, mine does too
And it's just words and they cut deep but it's our world, it's just us two
I see painkillers on the kitchen counter, I hate to see it all hurt so bad

I need some time alone.

2014-03-17
(1) TumblrÅh fyfan vilken helg. Har legat med feber och världens mest fucked up förkylning. Bara sett sex and the city, druckit tee med massa honung och mat som inte smakat ett piss. Idag höll jag ärligt på att d-ö i skolan så jag åkte hem till Hjalmar istället och det kändes mycket bättre,haha! Vi fixade mat tillsammans, såg lite film och softade. Åkte sedan in till stan igen med Linnea för att gå på personalmöte på HIF, vilket gick bra. Super taggad för lite woooork.
Får se om jag pallar skolan imorgon alltså, servering på det.. Ah säger bara kiss my big fat aaaass fuckers!
 

när vi två blir en

2014-03-16
Så sjuk jag är, nathalie som aldrig ens blir sjuk. feber, förkylning och ont i halsen, i cant take this! är inte made for att vara sjuk, jag som är supernatta. supernatta har inga krafter alls kan jag säga. nära på att svimma när jag e uppe å går och kräka. ska fortsätta se sex and the city och dricka the, MAKE ME FRISK.
haj

Tables turn bridges burn You live and You learn

2014-03-14

Mår kiss kasst fysiskt, känner mig svimfärdig,utmattad, är förkyld och har ont i halsen. Höll på att avlida på dansen idag, och nu har jag sovit lite. Ska fasiken sova vidare

wild boy

2014-03-13
♔ ♛ ♚
Sjukt skön dag endå. Segade på förmiddagen, sedan blev vi fria vid halv 11, satte mig i solen ett tag sedan gick jag och bruuur och kegade maod. As fint väder så på hålan gick vi till ga, köpte gotte och satt i solen medans vi snackade och fetade oss hehe. Gick till idrotten som endå inte blev av, tbx till skolan och yrade som fan. Träffade även hjalmar där en stund,jävla sniggeee.  Segat sönder här hemma sedan jag kom hem och ska iväg och dansa snart, haj
 

chip off the block

2014-03-12
Igår serverade jag för första gången i mitt liv, och för lärarna på skolan. Skoldagen gick åt det, vilket var helt okej. Kalasfint väder så träffade Oliver i stan för att gå en sväng på gröningen, invigt min nya vita fina vårjacka också!! Åh kärlek. Vi snackade lite sedan körde han mig hem medans jag agerade dj i bilen som en boss va!
Åkte sedan in igen för att dansa, såå ont i tårna det gjorde men det gick ändå. Så himla fint med bra väder och fina människor och fåglar som kvittrar.
 
IDAG onsdag. Softat gärnet i skolan ändå fastän vi gick länge. På en superlång engelska lektion gick jag mest fram och tillbaka vid Jonas,Anton,Mommo och Esmail haha pallade enteeee. På lunchrasten softade vi ute i solen med camara,jack, hamze. Så jäukla gött + skolan var inte så smockad idag.
Camara sade sjukaste saken till mig så doog hahaah, på svenskan sen på eftermiddagen gick jag och jack ut två gånger och satte oss i solen SÅ JÄVLA SKÖNT. Riktigt värmde, mums.
 

pound cake

2014-03-12
Love yourself —
when its fucking 2 a.m and you’re not even halfway through with your essay that was due last week.
when your mom is yelling at you because your grades are shit
when your dad comes home late smelling like booze
when your dog just died and you’re the only one who took care of him
when your brothers girlfriend is cheating on him and if you tell him he’ll hate you
when you lost your best friend to someone you hate
when you think— no you wish that today was your last day,
just fucking love yourself because when every body is too busy trying to fuck up your life you’re the only person that can save you,
your life isn’t some fucking john green novel, no one can save you but yourself.pound

Falling

2014-03-11Bauge söndag

2014-03-09You aint getting any younger

2014-03-09
Så himla go dag! Världens finaste väder idag,första vårdagen. Mötte Elinn i stan och gick i affärer och lunchade tillsammans. Gick vidare till norra hamnen och satte oss sedan i solen på gröningen,helt sjukt skönt. Gick hela Strandvägen mot friabad sedan åkte vi hem till henne då vi skulle fixa oss där + kega kvällsmaod. Stack till ryde vid 8 själv då Elinn mådde sämre senare på kvällen,var i ryde med Staffan, Anton och Sofie. Precis innan jag ska dra vid elva träffar vi favvis Jonas, Simon och Elliot. Himla skön dag. Fleeeer sånt här vill vi ha!! 


Lite fylla på det,jadå! 

i can feel it coming back again

2014-03-05
 
But I keep on climbing and hoping things would change.

Fucking ångest mannen

2014-03-04
Åh första lektionen på tåspets idag!! Så käär i detta. Finns heller inget bättre än att dansa till nötknäpparen och drömma sig bort till en new york stage. Änglar utan vingar blåljusen blinkar, fram med ett par drinkar ayde jalla grabbar hinka o glöm bort

2014-03-04
slowly giving up | via Tumblr
"Försök att glöm bort, men varje gång jag blundar svär det kommer som ett skott. Och såklart att det är svårt att sova"

scars

2014-03-04
2vee-chaos4:

Literately summed me up in a sentence.
Men jag blir sur och arg och frustrerad över att jag inte kan hantera det. Över att jag inte kan hantera mina tankar och mina actions. Över att jag inte har någon som helst kontroll.
När det är just det man slukar efter också. Kontroll.
Kontroll? I lost that a long time ago. Här är allt okontrollerat och allting bara spårar och paniken bara ökar.
Och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill skrika på alla människor som pratar med mig och vissa gör jag det på. Bryter upp i ilska för ingenting och dem fattar ingenting och jag fattar heller ingenting. Och ingen fattar något.
Inte ens jag. Fattar inte vad jag håller på med. Fattar heller inte vad jag tänker med, reagerar inte på det jag gör. Jag bara gör liksom utan att tänka. Sedan får man allting som en käftsmäll när man börjar tänka igen senare på dagen. Mm lovley tack för mig liksom.
Asså fucking ångest mannen. Stress ångest panik förfan ni vet namnet.
Och jag blir så ledsen över att jag inte kan hantera det.
För jämt ska jag ju vara bäst.
Kunna bli frisk på två månader och sedan få massa applåder och gud vad bra jag är.
Ha-ha nej. Det funkar inte. Men visst fan är jag blind. Jag tror ju, jag tror och jag tror och allting är bara i mitt huvud.
 

Ljug för mig precis som förr

2014-03-02mitt hjärta smälter.

2014-03-01
Who else??
Likes | Tumblr
CubaItaly
Louis VuittonBe Summer!!!!
🌴☀️
Åh!!!
Amazing!
 

take a chance and say you love me cause' we both know everything changes.

2014-03-01
Pinterest-The Visual Discovery Tool
Gick i pyjamas till ungefär klockan 4 halv 5 haha, sov till vid tolv idag sedan har jag bara slappat riktigt mycket. Är så himla trött! Pallar inte göra någonting längre, inte sugen på att partaja eller någonting. Gick ut och fick lite frisk luft med Viktor en runda, svin kallt om händerna men fåglarna kvittrade endå så fint som dem gör på våren. Mysigt,faktiskt! Älskar att höra vårens kvitter, då det ekat så tomt hela vintern. Så det var ändå fint att fira in den litegrann med någon som Viktor, han fick mig att skratta hjärtligt! Så många boys som gör att man fake skrattar. Ha-ha- skit kul å hej vad pinsamt.
Ska fortsätta feta mig, dunka fet musik och längta efter underbara platser!

Det låter klick det låter klack de låter bambam shit the hell up

2014-03-01

Tänd eld på dina svarta tankar

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus