To change is probably the hardest thing in the world

2014-05-28
Jag har inte förändrats alls egentligen, klumpen är alltid där men jag har försökt svälja den
Bränna den med skållhett te
Spy upp den
Fräta sönder den med alkohol
Elda upp den med dålig kärlek och ensamma kvällar

times getting hard

2014-05-27
Åh ångesten får mig att vilja ta död på mig ikväll. Kroppen blir instabil gemensamt med psyket, jag blir helt fucking galen och vill få utbrott hela tiden. Kasta allt runt omkring mig och skrika åt allt åt alla. Pallar inte vara stark.
Orkar inte stå emot. Konstanta kriget. The never ending war.
You're telling me not to fuck shit up but there's a war in my mind
Går under nätter som dessa. Hit rock bottom so hard I bounce twice.

because a hangover hurts less than a heartache.

2014-05-24
Softar här med en baksmälla, kalaspackad var man ju igår. Kunde tillslut inte ens gå så jag trillade haha standaaard. Somnade brevid Elinn i min säng sedan vid 1/2 båda rätt dragna dock jag var mest, goa skrattattacker man fick iallafall haha. Himla skön kväll!
 
Som sagt denna dagen lär ikke va produktiv, Lucas kommer hit snart sedan ikväll ska jag träffa Hampus. Min lilla teckomatorp-are<333
 
Ha det fett GÖÖÖÖÖTTT, för det har satan jag.
 
.
 

a sky full of stars

2014-05-20
Riktigt soft dag i skolan,slutade vid 12 så drog hem och solade hela eftermiddagen. Fucking guldvärt haha! Badade i poolen också, drömde mig bort till utomlands mmm.
Var och dansade ikväll och åhhh så lycklig det gör miiiiggg, mind over matter.
 
Imorgon står praktiskt prov i matlagning, möte och jobb som jag kommer behöva stressa i på schemat. Taggad? Nej nej nej nej nej och återligen neeeeeeeeeeeeeeeej haha åh give me strenght plz<33

varför le när allt är så trasigt?

2014-05-19
We try and we try and we try, that's all we ever do. We fight and we fight and we fight and that's all I will ever know how to. But I'm sick and tired of it, im tired of fighting everyday because that's all I do. Trying to get through the day, trying not to breakdown since there are so many reasons to. I'm so goddamn tired of fighting that I don't wanna do it anymore. I don't wanna fight any longer. I just, I don't. I can't. I don't want to. Because fighting breaks me, too. Surviving breaks me. Skin come off and now I'm on the ground
And where do we go from here?
☔️

When You can actually feel pieces dieing inside of You

2014-05-19I've had enough

2014-05-19

Så äckligt förstörd är jag idag. Idag speglar sig insidan utsidan för jag ser ut som helvete. Ooohhh skin come off

mitt liv är som ditt om du inte sett det så liknar det mitt shit

2014-05-18
I really love her

det är då jag hatar mig själv för att jag är patetisk

2014-05-18
jag har inte käkat idag, jag skulle spy av blotta tanken
på dig och oss och att jag bruka hålla dig i handen.
jag ångrar att vi träffades, ångrar att vi älskade,
men mest av allt så ångrar jag att jag kämpade.
för ärligt jag är utmattad, och jag har vaknat till
och fattar inte hur jag kunnat vara så blind,
din otrogna jävel fortsätt lipa och gråta
hade ni varit här nu skulle jag fan nitat er båda.
.
och du är ledsen? då kan du gråta en skvätt
så gör jag samma sak för att jag lät dig sova i min säng.
du bryter ner dig, killen är ett jävla äckel,
fast jag skiter i dig för jag förtjänar bättre.

men fuck känslor, jag spottar i marken

2014-05-18
Mår typ 1% bättre idag såatte FRAMSTEG. Funderar på att cykla och handla nötter och swebar... Medans jag samtidigt mår galet illa av att tänka på mat haha logic.
 
Imorgon är en jobbig dag, men samtidigt en av dem bästa dagarna som finns. M's födelsedag och det gör så ont att hon inte är här när hon fyller år.. Det gör ont hela tiden, varje minut sekund men två dagar på året gör det så jävla mycket mer ont. Borde vara glad över att denna dagen finns då hade den inte funnits hade du inte heller funnits, men jag kan inte hjälpa att jag bara vill gräva ner mig för att du inte är här. Det är din födelsedag och du borde få tårta, presenter, uppvaktning och tända ljus.. Åker till minneslunden iallafall, tänka på dig hela dagen, och tänka på allt det fina istället.

Skin

2014-05-17
Mår så äckligt dåligt fysiskt att jag blir deprimerad. Ärligt, går rundor å gråter för att jag inte orkar må såhär dåligt längre, tar ju förfan död på en.. Låt mig bli frisk innan jag går under. 


At least i did it with a little bit of dignity

2014-05-16
Men haloja. Fan vad knasiga dagar de varit nu när jag mått knas. Skippat luncher,fått svindel,nära på att svimma,sjukt fakking utmattad att jag inte ens orkar trycka i mig mat. Och ja ändå skulle jag ju dansa 2h idag vilket resulterade i att min förkylning är ÄNNU värre ikväll mm tack. Ska sova bort alla dagar tills jag blir frisk weho!!! Håller mig till bästa greys,tee och sängen puss


take me to wonderland

2014-05-14
Såujaaa. Åh idag är en sån dag då jag längtar väldigt mycket efter framtiden. Eller ja, till andra platser. Tills jag ska åka utomlands, finna annat, bygga upp något finare. Längtar såååå mycket tills vi ska resa i sommar. Vill att hela sommaren ska gå snabbt tills den veckan kommer. Lever på moln när jag är iväg, det är det bästa jag vet tusen gånger om.
Och man kanske e där snabbare än man tror. Det är oftast så. Men vägen dit, då fan går det långsamt ibland alltså. Känns som tiden står still medans tiden är det dyrbaraste vi har och den går så snabbt egentligen.
 
Tumblr noura | via Tumblr

wednesday- complaining day

2014-05-14
Man kan nog kalla mig sjuk nu alltså, haha men inte så sjuk att jag inte orkar göra något. Eller ja orka göra något-det jag gjort nu i en kvart är att ligga på golvet för att jag inte orkade resa mig upp. Men iallafall, är galet utmattad men om något roligt kommer i vägen så äre klart man ställer upp vava.
Bara dock lite jobbigt när det känns som att man ska hosta upp alla sina inälvor men nä näjz.
Näsblod och förkylning sitter som en smäck på det! Pallar dock ente att jag e sååå utmattad alltså orkar knappt röra mig och endå är jag så förbaskat sugen på att träna men ikkkkke. Tryckt i mig typ 2 proteinbars idag mm fat here i come babes<33
 
HOPPAS HOPPAS jag kan vara någerlunda bättre imorgon och fredag och lördag och forever typ.  Nu ska jag vara snäll dotter och städa här hemma lite sedan däcka framför film eller new girl. YEHO. Måste klämma in en magövning på det också annars får jag fan ångest tack hej
 
pieceofsarah -
 
soo fucking heaven<3<3

Baby i got a plan runaway fast as You can

2014-05-11Ånger och kamp

2014-05-10
Borde ligga å sova egentligen men istället e jag vaken och ligger med ångest. Som många andra dagar. Som stenar över bröstet som sänker en långt under grusen. Blöta kuddar och fortfarande ett hjärta som dunkar. Att förstöra för sig själv är nog det enklaste som finns. Och att förändra sig är nog det svåraste som finns. Och jag försöker att gå emot ångesten så jävla mycket men andra röster drar ner mig på en lägre nivå å låter ångesten ta sitt grepp. Vill bara blunda och försvinna. 


majko ti jebem

2014-05-09

sometimes when you fall you fly.

2014-05-07
Better than yesterday | VK
 
Sånhär utsikt kommer ju föralltid vara livet det.

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy

2014-05-06
I'm tired of driving 'til I see  stars in my eyes2 steg från paradise

2014-05-04
Kan inte beskriva känslan av att få dansa på scen,av att få visa upp det bästa som finns i ens liv. Visa sin stolthet,sin framgång. 
Kan heller inte beskriva hur de känns att se sig omkring och det man ser är en massa tåskor, tutus,en hög ballerinor med många som har en och samma dröm. För på alla danslektioner,föreställningar,delar man en och samma sak. Man delar magi och det gnistrar och knäpper när man ser slitna skor,tutus och ballerinor som går från arabesque till Grand battlement. För det får en att inse att ja,jag lever faktiskt min dröm. Jag gör faktiskt det jag drömt så många nätter om. Jag är här och detta är nu & det får en att inse att drömmar är det bästa man har. Det är inte längre "oh jag önskar jag var sådär" för nu är jag sådär och nu är jag här och fan vad lycklig jag är i själen. 
Jag kan inte beskriva känslan man får när hela publiken applåderar, heller inte känslan och tankarna att denna gången,denna gången var jag bra på riktigt utan att jag själv tvekar på det. Jag kan heller inte beskriva min känsla och passion för dans. Den är oändlig. 
I won

2014-05-04
fine a place in your mind
Grey
thats why love sucks
Meredith <3
 

DET HÄR ÄR MIN TID.

2014-05-03
Ballet♥
Dance balletClass
Reflections in red
Dance❤️
Ballarina
 

Of all the things i've lost i miss my mind the most

2014-05-03you feel empty like nothing can save you.

2014-05-01
Hatar den känslan man kan få på kvällar ibland, när det känns som att man blöder inombords. När varje andetag är en ansträngning och kroppen känns ur kontroll. Dem kvällarna och nätterna där man hoppas på att någon annan ska kunna rädda en istället för en själv. Dem kvällarna där det känns som att man håller på att gå sönder. Gå itu på mitten. Falla isär i så många bitar och bara längtar efter något som kan rädda en. Känslan av att man vill springa och springa tills det inte finns något kvar. Ständigt behöva vara flyktbenägen.
Men den knasigaste känslan e varför man känner något, när man inte har något att känna efter. Man bara känner sig tom och lämnad utan någon anledning.

Check

2014-05-01
Idag har det vankats Valborg. Var i skolan och hade kök hela dagen vilket var soft + ca 20 pers va på rönnowska idag utan 1000 elever.. Krydd men aa. Softade gärnet på gröningen med gott folk hela kvällen,är fortfarande en yr 16(snart 17)åring denna Valborg så blir ett sådär inlägg hoho. Nu ska jag somna gott och lär nog vakna med vinsmak i munnen imorgon,en kväll man endå inte ville ta slut Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus